Suunnittelun sietämätön ihanuus

Pohditko miltä minkäkin painikkeen ja sivun tulisi näyttää, että kauppa on täydellinen? Venyykö verkkokaupan avaaminen, kun ulkoasu ei olekkaan tip-top kunnossa? Eikö tekniset ominaisuudet ole heti sitä mitä haluat?

Lopeta hienosäätö NYT. Avaa kauppa ja lähde markkinaan. Vauhti korjaa virheet.

Liian monesti verkkokauppoja rakentaessa keskitytään säätämään ja pyörittelemään ulkoasua ja ominaisuuksia myynnin kustannuksella.

Kauppa ei myy euroakaan jos asiakkaat eivät sieltä pysty mitenkään ostostaan tekemään. Avaa kauppa hieman ’vajaakuntoisena’ ja hoida hienosäätöä samalla kun asiakkaita alkaa olemaan.

Perustason hakukonenäkyvyyden saaminen voi ottaa helposti kuukaudesta kahteen ja jos avaat kaupan esimerkiksi juuri sesongin alla – ei kaupalla todennäköisesti ole minkäänlaista hakukonenäkyvyyttä sesongissa.

Kääntö ja vääntö ei kauppaa tuo

Uutta verkkokauppaa avatessa tulee itsekin liian monesti keskityttyä siihen, että jokainen kohta ulkoasussa on viimeisen päälle siloiteltu ja kohdallaan – todennäköisesti turhaan generic celebrex.

Kun valikoima ja hinnat ovat kohdallaan sekä kaupan löydettävyys kunnossa, käy kauppa rumemmassakin kaupassa.

Tärkeää on saada kauppa auki ja potentiaalisia asiakkaita ohjattua kauppaan tutustumaan valikoimaan. Kehittämällä kauppaa ulkonäöllisesti ja teknisesti matkan varrella, näytät myös asiakkaille, että kauppa kehittyy.

Usein verkkokaupan avaukset venähtävät kun ulkoasua tai teknisiä ominaisuuksia säädetään, vaikka ominaisuus voi olla sellainen, että yksi kymmenestä asiakkaasta sitä hyödyntää.

Jos tuotekuvaukset, hintatiedot, toimitusehdot ja toimitustavat sekä ostoprosessi ovat kunnossa niin niillä päästään jo pitkälle. Asiakkaan ostotapahtuman kannalta monet asiat ovat perustasolla turhia.
Lopeta jahkailu TÄNÄÄN ja laita isompaa vaihdetta silmään.

Jos suunnittelet uutta kauppaa, syötä osa valikoimastasi sisään ja avaa kauppa. Muokkaa ulkoasua ja ominaisuuksia lisää vasta, kun kauppa on auki ja keräämässä hakukonenäkyvyyttä.

Älä jää miettimään olisiko vihreän oikea sävy tumma vai vaalea vaan laita liiketoiminnallesi isompi vaihde silmään NYT!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *